Wednesday, February 27, 2013

Antare blog yg tetiap hari nk singgah

Salam,

Walaupun ade blog, tp saya kurang menaip.saya lebih suka blogwalking blog org.
Yang membuatkan saya ade blog sbb teruje tgk akak2 blogger ni bercerita.
Saya ikuti cerita mereka.
Dari belum kawen, buat persiapan kawen,
Dah kawen, cerita masuk rumah pulak,
Dah tu pregnant pulak.
Now cerita sal anak pula.

Cerita2 mereka ni buat saya mengenali mereka walopun dorang xknl saya.
Teruje bile bace cerita mereka.
lg2 bile tiap kali bukak blog ade post sal mereka-mereka ni.
byk juga info yg boleh sy ikuti & sy pelajari.
lagi2 mereka slalu berjumpe. tp tula, malu & xreti cmne nk mulekan.hihi.

List kt bwh ni lah antare blog2 yg sy mmg suke gile nak singgah tetiap hari..

aku bukan bidadari
blog akk ni memang best.mcm2 info boleh dpt dr blog ni.
suke jugak tgk dia kemas,hias rumah.bersih sentiasa.ada saja idea die yg menarik.

Wawa'z Donut
slalunye cik wawa ni akan update sal si kecik naila.geram tgk anaknye.
thanx so much jugak sbb kasi pnjm portable car seat tu.!!~

sharemyloves
mommy cha. suke bace citer2 die.cerita dia bersahaje aje.best.

Rumah Kami, Syurga Kami
Kak Xora ni sentiasa akan post sal rumahnye.
kat sini gak sy byk dptkan tips utk hias rumah.


To.Loved.and.be.loved
yang ni sy baru je jumpe.hihi
tp best jugak.

dakdiana
kak diana ni org sama negeri ngan saya. die ni kalo berbicara slamber jek.
santai sgt.suke dgn idea partykru nye..


so 6 kt atas ni antare yg tertunggu2 nk bace. byk lagi tp ni yg terbest.hikhik..
1hari nnti nk gk jumpe mereka.kalo berkesempatan la kan.

ok lah. setakat ni je sy mampu tulis.ayat xbest betul. ok bye.~

Wednesday, February 20, 2013

home ~ diy

Assalam..

sebelum ni saya kurang kata-kata. tp harini sy nk berkata2 lah!
dlm tercari-cari idea utk Hudamani's birthday, terjumpe plak bende ni....SUBWAY ARTS

mcm cool sgt kan. ye saya tau saya yg terlambat/xtau/x amek tau bab2 ni.hihi..
cantek kalo buat hiasan dirumah..





utk bilik Hudamani..cantek..!!~

abc
baby girl

NOTE :
kalo ade mase saya share kan yg dah diframekan yerp..




Monday, February 18, 2013

Birthday ~ idea

Assalam...




Bulan depan genaplah setahun umur my Hudamani. Dah xlame mane pon kan. Zul cadang2 nk buat birthday party for her. Kami nk buat yg biase2 aje memandangkan Hudamani baru nk masuk setahun. 

Nak buat bP ni pon kne la ade plan yg khusus, slh plan lain jadiknye. So saya pon google2 la nk carik idea & tips yg menyenangkan kami. Almaklumlah kan, 1st time gk nk buat bP ni. Best tgk bP blogger mommy gojes ni, preparationnye buat saya teruje.siap ade diy project bagai..hah best ek..!~

Sedang memikirkan ape tema yg menarik utk our princess.

Cer tgk ni :~

nice color. kuning biru.bukan utk baby boy je kan..

pink.comei..

simple but nice..
menarik..!!~
Sumenye cantik2 comei2. saya plan nk celebrate skali ngan adik bongsu saye. yelah birthday on same date. keterujaan nk menDIY pon ade gk ni. tp risau xterbuat dok melayan kerenah sikecil ni. 

#upcomingnext~ pilih themes & kek.