Wednesday, February 27, 2013

Antare blog yg tetiap hari nk singgah

Salam,

Walaupun ade blog, tp saya kurang menaip.saya lebih suka blogwalking blog org.
Yang membuatkan saya ade blog sbb teruje tgk akak2 blogger ni bercerita.
Saya ikuti cerita mereka.
Dari belum kawen, buat persiapan kawen,
Dah kawen, cerita masuk rumah pulak,
Dah tu pregnant pulak.
Now cerita sal anak pula.

Cerita2 mereka ni buat saya mengenali mereka walopun dorang xknl saya.
Teruje bile bace cerita mereka.
lg2 bile tiap kali bukak blog ade post sal mereka-mereka ni.
byk juga info yg boleh sy ikuti & sy pelajari.
lagi2 mereka slalu berjumpe. tp tula, malu & xreti cmne nk mulekan.hihi.

List kt bwh ni lah antare blog2 yg sy mmg suke gile nak singgah tetiap hari..

aku bukan bidadari
blog akk ni memang best.mcm2 info boleh dpt dr blog ni.
suke jugak tgk dia kemas,hias rumah.bersih sentiasa.ada saja idea die yg menarik.

Wawa'z Donut
slalunye cik wawa ni akan update sal si kecik naila.geram tgk anaknye.
thanx so much jugak sbb kasi pnjm portable car seat tu.!!~

sharemyloves
mommy cha. suke bace citer2 die.cerita dia bersahaje aje.best.

Rumah Kami, Syurga Kami
Kak Xora ni sentiasa akan post sal rumahnye.
kat sini gak sy byk dptkan tips utk hias rumah.


To.Loved.and.be.loved
yang ni sy baru je jumpe.hihi
tp best jugak.

dakdiana
kak diana ni org sama negeri ngan saya. die ni kalo berbicara slamber jek.
santai sgt.suke dgn idea partykru nye..


so 6 kt atas ni antare yg tertunggu2 nk bace. byk lagi tp ni yg terbest.hikhik..
1hari nnti nk gk jumpe mereka.kalo berkesempatan la kan.

ok lah. setakat ni je sy mampu tulis.ayat xbest betul. ok bye.~

2 comments:

  1. singgah sini..salam kenal..

    akak jumpe blog adik ni kat komen blog mommycha ;)

    ReplyDelete
  2. Akak pon bc blog2 yg awak gitau tuh...:-) eerrr...termasuk blog sndiri...ngeeeeee

    ReplyDelete