Friday, July 6, 2012

Dah kena dah..!!~

Salam Jumaat..


Tunggu doc panggil, posing dlu..!!!~
Hari Rabu lepas, bawa Huda g klinik Bright Child di Cheng Mutiara Melaka. Saya tgk Huda ni mcm saya juga, kulit sensitive. sblm ni Huda kena ruam susu di muka, skrg dibadan pula. terfikir, tak mungkin sampai belakang badan pun kena susu juga. Bila google penyakit kulit kanak2, ade kemungkinan juga Huda kena eczema. herm, tepat sekali, Huda ade eczema. tp still ok lg, xde la merah2 yg sgt terlampau.

So dah alang-alang ade di klinik, mama Huda ni byk btul nk tnye doc tu. Siap checkup kulit, kahak serta kembung. Doc pon lemah lembut, caj pun berpatutan. Huda dpt ubt kembung, so xperlulah mama & papa pening2 fikir cmne nk atasi kembung tu. Doc ckp kulit Huda kering, herm...mybe sbb kemalasan mama die ni.hehe.


psssst... berdoa agar sakit anak mama cepat baik(walaupun tahu eczema ni lambat untuk baik)


2 comments:

  1. hai.. dulu akak pun suke pi bright child tu. doct dia bagus kan.. tp la ni anak dah besar akk bawak pegi klinik biasa aje-kak diana from dakdiana.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hi leya. akk asal masjid tanah tp la ni dah pindah area melaka

    ReplyDelete