Tuesday, March 26, 2013

Birthday : the Party!!~

Assalam & hi,




Sabtu lepas kami sambut birthday Hudamani. 
Buat skali dgn adik bongsu sy. 
Sangat meriah dengan kehadiran jiran, member & saudara-mara.
Kami xambil canopy sbb fikirkan yg majlis harijadi ni xlah ramai yg datang. Sabtu kan byk kenduri. 
Tetamu dtg lebih dr apa yg kami jangka. 
Suka mmg suka tp tulah, rumah kami belum pasang owning, sekali hujan turun, sume bertempiaran masuk rumah. 
Kesian smpai dapur tetamu duduk makan. 
Malu pun ada. 

Rugi rasanya sbb sy xsempat nk snap byk2 gambar preparation.
Gambar sebelum aje ade, slps boleh lak sy terlupa.
Oh nyesal tol.
Gambar sekitar majlis pon byk kakak saudara yg ambil tu pon blm dpt dr dia.
Kenalah tggu cuti nnti baru boleh sy post.
Utk kali ni, mana yg ada dlu lah ye.hihi..


Masa preparation tu, sy dah decide nk letak candy buffet on this table.

tp nnti xmuat pula nk letak kek 2 biji tu.so letak la all candies ni di sebelah buffet.Lagipun meja 1st tu xmuat nk letak cupcakes.ok la kan..

ni je gambar yg sy ade.gmbr penuh xde la :(


Candy buffet sign ni sy order dr kak faezah 
My sis siap buat photobooth props lg.haha mmg lawak..
nnti kalo ade gambar dr kakak sedara sy tnjuk ye...




Kek hudamani biasa2 aja. Ade cerita sbnrnye dgn kek ni. Malas pikir, order je la kt Secret Recipe.
ok la gk kan.hihi..


nilah birthday girls tu ..and kami...








6 comments:

  1. Waaahhh...meriah nya..cantik deko..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq2..ala biase2 aje..
      qaleefnye birthday lg meriah kot nnti..:)

      Delete
  2. cantek deko meja..mm alas meja pink tu beli mana? nk jgk tp ada kaler merah tak..hee

    hppy bday huda..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lya beli kt jusco aeon jerk..xperasan plak kaler merah, tp kalau kaler lain mmg byk..

      Delete
  3. Happy birthday Huda...

    Mariahnyer besday. byk kek lagi :)

    ReplyDelete
  4. thanx untie faezah:)
    thanx juga untuk birthday sign tu ...

    ReplyDelete