Monday, September 24, 2012

Happy 6mths old..!!~

As salam..

Hari ni genap 6bulan Hudamani. wah makin teruje mamanye nk kasi mkn.
Seawal umur 4bulan lebih lya dah try2 kasi Hudamani mamam..Just Farley's Rusk.
Terima dengan senyuman. Terpaksa kasi sbb asek nangis jer.lapar agaknye..

Then bile dah masuk 5bulan, lya try2 la kasi cerelac beras merah.
Juga respon yg baik. permulaan kasi 1 sudu jer kot la kan ade pape alergik ke kan.so far ok. :)

Baru2 ni lya try kasi puree pumpkin, riso gk sbb ade yg kate pumpkin ni angin, tp Hudamani kasi lg bestnye respon, lmbt suap tarik sudu ok..
dah try apple, tp die xnak,sikit jer mamnye.so reject..!!
hehe try plak carrot. yg ni berselera btol. ala terlupe plak nak tgkp gmbo.
xsempat pon.dok layan kerenahnye.

so far Hudamani ok jer, owh yer bubur dia xsuke. mybe tawar kan.
xpe2 byk lg mama Hudamani nk kne explore utk kasi the best utk my Hudamani.

pasni nk try sweet potato plak ler~

No comments:

Post a Comment