Thursday, September 6, 2012

Huda 5 bulan~

serius jer muke nak amek si pinggu.
Perkembangan Nurhuda Amani bile dah 5bulan 2mnggu~

* Dah pandai menerap,telentang,menerap, telentang... :D
* Dah start angkat bdn & muntot.
* Kaki dah kuat, asek nk men timang2 skrg ni
* Susu anmum wktu Awe nye jage jer.bila mama die ade sket die xheran susu tuh~
* Tangan dah semakin cekap pgg brg. papanye kate dia ni "cik odah kepoh", ape org pgang die msti nk pgang dulu.hikhik..cumil jer kalo pgg langsir..
* Duduk pon cm dah ok dah..
* Aktif gak masuk brg dlm mulot. ~ Lya belikan duck (ibu & anak duck) sbb comel bile picit kpale ade bunyik.Huda mmg suke warne kuning.kekadang bile Lya tgh msk or xhiraukan dia, nnti die akan nangis nk kan perhatian. tp dlm nangis2 tu, dia diam jer. alih2 rupenye die dah nyonyot pale anak duck tu.mybe die pk mama dia punye nen kot.

Last week g la tesco beli brg dapor, try la dudukkan dia dalam troli.hehe berjaya.tp skjap jer sbb xbrani lah. then bile nak bratur nk byr, Zul masukkan Huda dlm walker.memula cm wat xtau jer.muke cm xde perasaan. suddenly, die brdiri n walker tu berjalan.wah!!!~ anak mama dah leh duduk dlm walker la.hehe.nnti mama blikan yer syg :)

1 comment:

  1. anak aty pon semua bende yang dipegang nak masuk dalam mulut..heheh..

    ReplyDelete