Wednesday, April 3, 2013

Birthday ~ sekitar majlis

Assalam & hi,

Haritukan dah janji kalau ade gambo sy nk share. ni enti byk gambo tau..jgn muntah sudeh...



actually atas pintu sliding ni ada balloon tau.Zul buatkan, tp xsnap plak..nyesal!!~



ni anak angkat kami.

Hudamani n hawa(nenek)


pg sblm bP





..kami..

Hawa say 1 malaysia..Hudamani siap tnjuk tgn lg.

wlek..

erp..

kiss mama sket..
terima kasih yg tidak terhingga pada suami,keluarga mertua &  keluarga saya dalam mejayakan ini party.hihi.tanpa anda, xkan boleh saya melaksanakan party dlm keadaan begini..thanx jugak pada my cousin,tolong snap gambo2 ni.kalau x, herm xde la kenangan birthday anak pertama kami ni..

Sebenarnya buat party ni besh sgt. Tp disebabkan kekurangan masa & saya bekerja, jadi aktiviti utk ber DIY ni sgtlah kurang.cuma boleh hias sikit2 meja buffet. Hah lupe nk cerita, actually saya xjadi ambil Thepartykru sbb dah fullybooked.sgt hampa tp xpelah, candybuffet ni pon dah laku dah.

Herm...~ macam berminat plak dgn party2 ni. saya ada gk search utk khidmat party ni, & di Melaka xbyk party planner. ada gak bincang ngan Zul ttg hal ni, nak buatlah,cuma nk mulakan tu kami xtau. Eh berangan saja lah saya ni..

till then..tataa~


7 comments:

  1. Wahhh.. cantiknya.. best sangat..Tahun depan nak buat kat rumah jugak la. Asyik buat kat nursery je.

    ReplyDelete
  2. party planner? hmm sounds interesting..!

    comel dak huda..;)

    ReplyDelete
  3. Teringin pulak nk buat besday party kat umah..hurrmm...masih sempat nk pikir nih..:-)

    ReplyDelete
  4. lydia.. hai... tqlah selalu jenguk blog akak yg bersawang tu tehehe.. comel awak buat party ni.. suke.. awak tau tak akak dulu mcm awak lah semua suke suke suke sgt buat sendiri bday party anak tau.. rasa cma gumbire kan.. abis bile brg tu dah byk, baru terpikir ape kata try buat haha..

    memula try buat utk anak buah..

    pastu buat kat umah mak bile kenduri..

    tetiba ada org order bila baca blog..

    so jgn sekali2 berhenti bermimpi tau..

    akak doakan lydia bahagia dunia akhirat kay...

    p/s: eh x nampak mini choc fountain tu x pakai eh? comey sgt agaknya..

    ReplyDelete