Tuesday, April 9, 2013

Hudamani ~ Ragam 1 tahun

Assalam & hi..

Semalam gi lah cuci gambar cukur jambul & birthday Hudamani. 
Zul ada kawan so gi cuci sana, murah sikit.hihi..
Rezeki Hudamani, dpt lah shoot 2 3 gambor dia termasuk mama papanye skali. its free!!~
Ala xkesah la ckp ape, janji org kasi free. Sgt bersyukur. Kalo nak tunggu g white studio ke hape, mmg xdelah, masing2 bz ajer.

Nak dijadikan cerita, masa ni uncle tu  umpan kakak dgn burung. 
Tu yg tergelak smpai tutup mulut tu. cover gigi yooo~
Ingatkan anak je dpt, skali uncle tu suoh ma pa skali.
Alhamdulillah...
Dapatlah 2kpg gambo family.
Semua ni rezeki kakak.
Thank uncle.hihi~
Nurhuda Amani Binti Zulhelmi

nampak gigi 5 btg dia

ahuk ahuk.. cover gigi

hye semua

papa-kakak-mama

lalala~

Nampak gumuklah sy.. Eh memang da gumuk pon. Xpe, janji happy!!~
Doakan kami anak beranak sihat senantiasa ye..

Till then, tata~

4 comments:

  1. shomelnyaaaaaaaaa huda....tutup2 mulut lg..hii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..sopan sket.kalu x nampok gigi..

      Delete
  2. Pandainya dia posing.. hihi. tak bergerak-gerak time amek gambar tu.. comel je tutup mulut. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, ade umpan memang ler diam..
      kalu x, xde makne nk cm gini..
      salam kenal:)

      Delete