Monday, April 1, 2013

Huda ~ dah boleh jalan..

Assalam & hi,

Byk bende menarik nk cerita harini, tp xtau lah sempat ke x.
My anak dara dah boleh jalan..hihi..
Mybe anak org len blm setahun dah boleh jalan, tp xpe, setiap org lain2 kan..
Actually Hudamani dah start tateh2 dr umor 10 bln lg, cume dia agak takut2 la.
Sbb ade skali tu dia terlupa kot yg dia dah boleh jalan, selamber aje die jln smbil korek telinge.
Bile dah tersedar dr syok korek tinge tu, trus jatuh. Maybe dr situ kot die takut2 kot.

Semalam, bwk gi umah ma, umah ma luas sikit kalo nak berjalan.
Oh so excited bila lpaskan je HUdamani, terus jalan...
Adelah 1 2 video, tp xleh transfer la.
NNti sya update kalo2 dah bole transfer yerp.


till then..tata~

No comments:

Post a Comment