Thursday, April 25, 2013

Blog baru

Assalam & hi semua..

Lama sgt x berblog. Busy yg teramat sgt smpai xde masa & idea nk post apa di sini..
Oh ya, nak beritahu ni...Lya tgh usaha  gigih mengumpul bahan utk diposkan di blog baru..

Iturumahkecilku 

hihi nama pon boringkan..mulanya xnk separate blog sbb lya bukanlah slalu terjah blog ni..tp disebabkan tersuka dgn idea2 blogger dr luar negara & di Malaysia ni, so rasenye separate blog is lebih baik. So boleh asingkan dr blog peribadi..

Actually byk yg nk dikongsi bersama lagi2 ade giveway dari kak Fizah ni. tp sebab kesibukkan yg melampau. Tapi akan juga sy share bersama kalian..

Kalau di terjah blog satu lg tu, belum ade pape pon. Hihi segan pon ade nk dishare bersama almaklumlah rumah saya is biasa2 nk dibandingkan dengan rumah yg lain (tetap bersyukur padaNya)

Oklah, bila dah byk cerita nnti saya promote lg blog itu..Sampai jumpa lagi...

** oh xsbr nk share dgn kalian..tp bilalah wktu itu yerp..

2 comments: